Rygsække til børn

11 produkter

Leder du efter en ergonomisk rygsæk til børn, har vi hos Natursporet.dk et stort udvalg af ergonomiske kvalitets børnerygsække fra tyske Deuter.

Skal ungerne med ud i naturen, i børnehave, på tur eller på spejderlejr, er det godt at have en god, sund børnerygsæk. Med sin egen rygsæk kan dit barn selv bære både drikkedunk, madpakke, en ekstra trøje og hvad der ellers er brug for.

Vælg en ergonomisk børnerygsæk

Der er stor forskel på kvaliteten af rygsække til børn, og det kan være irriterende at slæbe rundt på en rygsæk, der ikke er behagelig at have på. Derudover kan det have negativ indflydelse på dit barns ryg. Det er derfor vigtigt, at ergonomien er i top, når der skal vælges rygsæk. Nedenfor finder du ergonomiske rygsække i høj kvalitet fra tyske Deuter.

Visning:

Deuter rygsæk til børn

Til hverdagen i børnehaven er det en god idé at finde en børnerygsæk, hvor der er god plads til det hele og som sidder godt på ryggen. Det bliver mere og mere populært for institutioner at arrangere ture ud i naturen, og nogle børnehaver har endda hytter i skoven. På den måde bliver naturen en væsentlig del af dit barns hverdag og en praktisk børnerygsæk bliver en central del af denne hverdag.

Dit barns rygsæk helst være praktisk og rummelig, så det er muligt at medbringe alt, hvad der skal til på de daglige udflugter. Samtidig skal den være komfortabel og sidde godt på ryggen, så barnet er glad for at bruge rygsækken på gåture.

Deuter har udviklet en rygsæk specielt til brug i skovbørnehave – Deuter Waldfuchs. Denne rygsæk har masser af praktiske funktioner – fx kan det polstrede rygindlæg tages ud og bruges som siddeunderlag, og forlommen kan nemt åbnes – selv med vanter på. Se Deuter Waldfuchs her. Den er samtidig en god rygsæk til spejder.


Hvilken type børnerygsæk, du bør vælge, kommer selvfølgelig an på barnets alder og størrelse. Ovenfor har vi samlet en bred vifte af rygsække i børn i højeste kvalitet.