Soveposer til voksne

3 produkter

Skal du overnatte i telt eller under åben himmel, er det en vigtigt at have en god sovepose med, så du kan holde varmen om natten. En sovepose er både praktisk, og nem at have med på farten.

Find en god sovepose

Der findes mange forskellige typer, og de svinger både i kvalitet og pris. Det er vigtigt at finde en sovepose, som både passer i størrelsen og er behagelig at sove i. Er soveposen for stor, så er der for meget unødig luft i den, hvilket gør at den er sværere at varme op.

Vi sælger kun kvalitetssoveposer

Størrelsen er altså en afgørende faktor for, om soveposen kan holde dig varm om natten. Du skal desuden gøre op med dig selv, om soveposen skal bruges på flere årstider, eller udelukkende når det er varmt udenfor. Soveposer kan inddeles i sommer-, 2-, 3- eller 4-sæsoners soveposer. Samtidig beskrives de med hvilke ekstrem-temperaturer de kan bruges under.

De fleste soveposer bliver brugt mere end én gang, så det er derfor en god idé at købe en kvalitetssovepose, der holder i lang tid, så du kan have den med dig på farten mange år frem i tiden. Dette kunne eksempelvis være Deuter Exosphere -4° REG.

Visning: