Termoflasker

14 produkter

Termoflasker fra Klean Kanteen

Med en kvalitets termoflaske i stål kan du nemt holde kaffen varm, når du er på farten. Flasken kan også fyldes med isterninger, og derved holde dine drikkevarer kolde en hel dag. Fantastisk, hvis den skal medbringes på udflugter i naturen, eller andre steder, hvor man ellers ikke har mulighed for at få kolde eller varme drikkevarer.

På Natursporet.dk har vi et stort udvalg af termoflasker. Vi forhandler udelukkende praktiske termoflasker i stål, som kan holde til lidt af hvert. De er især velegnede til friluftsliv og jagt.

Visning:

En termoflaske i stål er perfekt til friluftslivet

Med termoflasken Insulated fra Klean Kanteen kan du holde dine drikkevarer varme i op til 6 timer og kolde i helt op til 24 timer. Dette skyldes flaskens dobbeltvæggede vakuum-isolering. Termoflasken indeholder ikke det hormonforstyrrende stof BPA (Bisphenol A). Derudover er termoflasken fremstillet i rustfrit stål, så den er let at gøre ren, og man slipper for at drikkevarene får bismag. Der kan desuden tilkøbes en Café Cap, som er et drikkelåg til flasken. Smart og miljøvenlig på en og samme tid.

Kendte mærker: Thermos Light & Compact, Klean Kanteen Insulated.