Find den bedste børnerygsæk til dit barn - det skal du kigge efter

 

Er du på udkig efter en rygsæk til børn? Så læs med her...

Når du skal købe en ny børnerygsæk - måske til brug i børnehaven - er der flere ting du bør være opmærksom på. 

Det er blandt andet:

  • Ergonomi og komfort
  • Sikkerhed
  • Brugervenlighed
  • Materiale og byggekvalitet
  • Miljøpåvirkning

 

En ergonomisk børnerygsæk

Ergonomien er vigtig, når du vælger rygsæk til dit barn. Selvfølgelig er det vigtigt for barnets krop, men det gør også barnet gladere for at bære rygsækken.

Højden af rygsækken skal passe til barnets ryg og bagsiden skal være polstret. Især skulderstropperne bør være ergonomisk formet, så de ikke gnaver og sidder løst. Derudover skal der være en brystrem med et spænde, der nemt kan åbnes og lukkes af børnehænder. Brystremmen skal kunne justeres i højden og sørger blandt andet for at rygsækken sidder fast på barnet og ikke hopper og falder ned, når barnet bevæger sig.

 

Reflekser giver øget sikkerhed i de mørke timer

I vinterhalvåret er det mørkt om morgenen og igen om aftenen, når vi er på vej hjem. Hvis børnerygsækken er forsynet med en række gode reflekser, øger det sikkerheden gevaldigt i trafikken.

 

Barnet vil selv åbne og lukke rygsækken

Hvis dit barn skal have glæde af sin nye rygsæk, er det vigtigt at de selv kan åbne og lukke den. Det vil sige at alle spænder og lukkesystemer skal være lavet til børnehænder og børnefingre, så de nemt selv kan bruge dem - også når fingrene er kolde.

 

En rygsæk i god kvalitet holder længere

Barnets nye rygsæk skal kunne holde til at blive brugt - af børn! Vælg en rygsæk til dit barn i en god kvalitet - det vil sige en rygsæk i stærke materialer og med syninger der holder. Så sikrer du at dit barn får mange gode stunder med rygsækken.

 

En rygsæk der passer på miljøet - og på dit barn!

Når rygsækken er produceret i en høj kvalitet holder den længere, hvilket mindsker antallet af rygsække du skal købe og dermed din miljøpåvirkning.

Derudover findes der miljøvenlige og bæredygtige børnerygsække, der er certificeret efter bluesign® standarden. Det sikrer at rygsækken er produceret ansvarligt - både over for miljøet og de mennesker der arbejder på fabrikken. Mindst lige så vigtigt, sikrer det forbrugeren, og altså dit barn, mod skadelige og sundhedsskadelige stoffer. Så det er et godt valg...

 

Til sidst bør dit barns nye rygsæk have gode lommer, et navneskilt og stropper til nøgleringe osv.

Hvis du er opmærksom på alle de ting, når du vælger rygsæk til dit barn - så har du sikret dig det bedste udgangspunkt for sunde og glade børn.

Se hele udvalget af gode rygsække til børn!

 

Casper Wichmann.

 

Relaterede produkter