Om Natursporet

Idégrundlag

Med Natursporet.dk vil vi inspirere familier til at bruge naturen og leve et sundt og aktivt udeliv. Når de faste pligter og rutiner i en hektisk hverdag alligevel efterlader plads til fritiden, tror vi på at udendørsaktiviteter i pagt med naturen kan give en masse spændende oplevelser, som familien kan være sammen om. Samtidig giver det både børn og voksne en større forståelse af verden omkring os, og får os til at sætte pris på vores omgivelser.

Produkter

Natursporet.dk sælger kvalitetsprodukter fra en række af de førende producenter af outdoor-produkter til børn og voksne. Produkterne er blandt de bedste i sin klasse og scorer højt i diverse tests.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev vil vi holde dig opdateret med ny inspiration, produktnyheder og gode tilbud - eksklusivt til modtagerne af nyhedsbrevet.

Miljøet

Hos Natursporet.dk gør vi hvad vi kan for at belaste miljøet mindst muligt, så vores børn og kommende generationer også kan nyde naturen. Vi bestræber os på at bruge miljøvenlig emballage, vores website er CO2-neutralt, fragten er CO2-neutral og vores strøm har den bedste klima-mærkning og anbefales af Det Økologiske Råd. Samtidig støtter vi relevante naturorganisationer, som vi også gerne indgår samarbejde med.

        A-klasse

Fordele som kunde

Udover at du som kunde hos Natursporet.dk bidrager til en miljøvenlig internethandel, har du ydermere en række håndfaste fordele. Vi giver altid vores kunder 30 dages returret mod de lovpligtige 14 dage. Ofte har man brug for at se varerne fysisk, og lever de ikke op til forventningerne tager vi dem gerne retur. Vi samler nemlig på glade kunder :-)

Samtidig tilbyder vi fri fragt ved køb over kr. 800,-. Og har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker til nye produkter hører vi gerne fra dig. Vi handler med både privatpersoner, foreninger, offentlige institutioner og virksomheder og giver gerne et samlet tilbud på større ordrer.

Baggrund

Mit navn er Casper Wichmann og jeg startede Natursporet.dk i begyndelsen af 2012. Jeg bor med min kone, tre drenge og en glad hund i udkanten af Næstved på Sydsjælland. Jeg har altid holdt meget af at færdes i naturen – både på vandet, ved stranden eller i skoven.

Heldigvis deler resten af familien den interesse, og vi gør hvad vi kan for at komme ud og nyde naturen omkring os. Det kan være alt fra at vende sten i haven og opdage et mylder af insekter, ro en tur på Susåen, kaste sten i vandet ved stranden eller se hvordan skoven skifter farve året igennem. Det er dejligt at være ude når solen skinner, men en gang imellem kan det være lige så sjovt at gå en tur når regnen rigtigt siler ned og hoppe i de største vandpytter.

Ved siden af Natursporet.dk driver jeg reklamebureauet JUMP reklame & web. JUMP er et reklamebureau og webbureau i Næstved, der hjælper store og små kunder med optimering og udvikling af markedsføring og grafisk design - både til trykte og elektroniske medier.

Med Natursporet.dk forsøger jeg at bruge min passion for naturen til at inspirere andre familier og tilbyde mine kunder nogle af de bedste produkter til udelivet.

Velkommen på Natursporet.dk :-)

Casper Wichmann.