Klean Kanteen Classic 500ml, farvet

NY FORBEDRET LAKERING!

Alle flaskerne leveres med drikkelåget Sport Cap 3.0.

BPA-fri og miljøvenlig drikkeflaske i rustfrit stål og en helt fantastisk kvalitet. Vælg mellem forskellige farver. Afgiver ikke smag til dine drikkevarer.

Flasken er 100% genanvendelig.

Farvede flasker skal håndvaskes. Sport Cap 3.0 tåler opvaskemaskine.

Shale Black (sort) er mat. Øvrige farver er blanke.

152,10 kr.
-10%
169,00 kr.
Varen er udsolgt. Kontakt os for at høre, hvornår den forventes på lager igen.
Husk:
1-2 dages levering
Fragt 45,- (FRI FRAGT over 800,-)
30 dages returret
Kundeservice: 71 99 10 33
Information
Information

Vores 500 ml Klean Kanteen® Classic er perfekt til dit aktive liv. Uanset om du er på vej ud på en kort vandretur, børnene skal i skole eller I skal til fritidsaktiviteter, indeholder den nok til at sørge for væskebalancen. Samtidig er den lille og kompakt og passer nemt i siden på rygsækken.

Klean Kanteen® Classic er lavet af højkvalitets-, fødevaregodkendt rustfrit stål, der er helt fri for BPA og andre giftstoffer. Fordi rustfrit stål i sig selv er sikkert, behøver man ikke at belægge indersiden af flasken med en plastik- eller epoxy-foring, som er en af ​​de væsentligste forskelle mellem en rustfri stålflaske fra Klean Kanteen® og aluminiumsflasker.

Fødevaregodkendt rustfrit stål anvendes bl.a. af bryggerier, til vinfremstilling og mange andre steder i fødevareindustrien. Det er det foretrukne materiale, fordi det ikke afgiver smag. Uanset hvor mange gange du genfylder den og ligegyldigt hvad du putter i den, vil din Klean Kanteen® Classic sørge for at dine drikkevarer bevarer deres smag. Den vejer kun ca. 145 gram og er designet til at holde i årevis. Alle vores låg er også BPA-fri, og den nye og forbedrede Sport Cap 3.0, er seks gange stærkere og mere slagfast.

Den store åbning giver dig mulighed for at fylde den med isterninger, og gør det let at rengøre din Klean Kanteen® Classic med en børste. Loop Cap og Sport Cap 3.0 tåler begge opvaskemaskine, men de farvede flasker skal rengøres i hånden, for at bevare de flotte farver. 

Sport Cap 3.0 er ikke garanteret drypfri. Vil du have et 100% vandtæt låg kan Loop Cap tilkøbes.

Se en anmeldelse af Klean Kanteen® Classic her: