Klean Kanteen Reflect 800ml, blank stål

800 ml. Luksus BPA-fri og miljøvenlig drikkeflaske i blank stål og bambus. Afgiver ikke smag til dine drikkevarer.

Ingen maling eller plastik - lasergraveret logo.

Prop i rustfrit stål med bæredygtigt høstet bambus.

100% rustfri inderside. Fremstillet af fødevaregodkendt rustfrit stål.

Kan vaskes i opvaskemaskine (bambus-proppen bør håndvaskes).

Flasken er kompatibel med alle Classic låg.

289,00 kr.
2 stk. på lager
Husk:
1-2 dages levering
Fragt 45,- (FRI FRAGT over 800,-)
30 dages returret
Kundeservice: 71 99 10 33
Information
Se også
Information

I årevis har folkene hos Klean Kanteen® lagt deres hjerte og sjæl i at skabe sunde og bæredygtige alternativer til plastik. De var de første til at fremstille en BPA-fri metalflaske, og siden da er Klean Kanteen® flaskerne ofte blevet efterlignet, men aldrig kopieret.

 

Nu hæver Klean Kanteen® Reflect barren - igen, ved at være den første af sin slags. Flasken er fremstillet udelukkende af bæredygtigt høstet bambus, fødevaregodkendt silikone og rustfrit stål. Smuk i sin enkelhed og bevidst i sit design - det du ikke ser i en Reflect er lige så vigtigt som det du gør. Ingen farve. Ingen plastik. Kun tre materialer forenet til at skabe det ultimative udtryk for Klean Kanteen's fortsatte korstog for at ændre den måde mennesker tænker og drikker. 

Den rustfrie unibody bambusprop er fremstillet af et enkelt stykke rustfrit stål, der gør den stærk og holdbar. Den rustfrie ring er solidt fastgjort og udgør et bekvemt håndtag. Sammen leverer de en uovertruffen styrke og holdbarhed - smukt fuldendt med bambus.

 

Logoet er lasergraveret på flasken og erstatter maling. Uden noget at slide eller skrabe væk, er det så holdbart som flasken selv.

 

Flasken er lavet af højkvalitets-, fødevaregodkendt rustfrit stål, der er helt fri for BPA og andre giftstoffer. Fordi rustfrit stål i sig selv er sikkert, behøver man ikke at belægge indersiden af flasken med en plastik- eller epoxy-foring, som er en af ​​de væsentligste forskelle mellem en rustfri stålflaske fra Klean Kanteen® og aluminiumsflasker.

 

Fødevaregodkendt rustfrit stål anvendes bl.a. af bryggerier, til vinfremstilling og mange andre steder i fødevareindustrien. Det er det foretrukne materiale, fordi det ikke afgiver smag. Uanset hvor mange gange du genfylder den og ligegyldigt hvad du putter i den, vil din Klean Kanteen® Reflect sørge for at dine drikkevarer bevarer deres smag.

 

Se en præsentation af Klean Kanteen® Reflect her: