Klean Kanteen Classic 800ml, børstet stål

NY OG FORBEDRET SPORT CAP 3.0!

Alle flaskerne kan nu leveres med det helt nye drikkelåg, der er stærkt forbedret.

BPA-fri og miljøvenlig drikkeflaske i børstet rustfrit stål og en helt fantastisk kvalitet. Afgiver ikke smag til dine drikkevarer.

Flasken er 100% genanvendelig.

Både flasken, Loop Cap og Sport Cap 3.0 tåler opvaskemaskine.

Flasken er kompatibel med alle Classic låg.

179,00 kr.
Varen er udsolgt. Kontakt os for at høre, hvornår den forventes på lager igen.
Husk:
1-2 dages levering
Fragt 45,- (FRI FRAGT over 800,-)
30 dages returret
Kundeservice: 71 99 10 33
Information
Information

Vores 800 ml Klean Kanteen® Classic er perfekt til dit aktive liv. Når du i løbet af dagen veksler mellem arbejde, familiens fritidsaktiviteter og måske en tur i naturen, vil et par opfyldninger af din Klean Kanteen® Classic hjælpe dig med at holde styr på væskebalancen.

Flasken er lavet af højkvalitets-, fødevaregodkendt rustfrit stål, der er helt fri for BPA og andre giftstoffer. Fordi rustfrit stål i sig selv er sikkert, behøver man ikke at belægge indersiden af flasken med en plastik- eller epoxy-foring, som er en af ​​de væsentligste forskelle mellem en rustfri stålflaske fra Klean Kanteen® og aluminiumsflasker.

Fødevaregodkendt rustfrit stål anvendes bl.a. af bryggerier, til vinfremstilling og mange andre steder i fødevareindustrien. Det er det foretrukne materiale, fordi det ikke afgiver smag. Uanset hvor mange gange du genfylder den og ligegyldigt hvad du putter i den, vil din Klean Kanteen® Classic sørge for at dine drikkevarer bevarer deres smag. Den vejer kun ca. 175 gram og er designet til at holde i årevis. Alle vores låg er også BPA-fri, og den nye og forbedrede Sport Cap 3.0, er seks gange stærkere og mere slagfast.

Den store åbning giver dig mulighed for at fylde den med isterninger, og gør det let at rengøre din Klean Kanteen® Classic med en børste eller du kan putte den i opvaskemaskinen. De farvede flasker skal dog rengøres i hånden, for at bevare de flotte farver. Loop Cap og Sport Cap 3.0 tåler begge opvaskemaskine.

Sport Cap 3.0 er ikke garanteret drypfri. Vil du have et 100% vandtæt låg bør du vælge Loop Cap.

Se en anmeldelse af Klean Kanteen® Classic her: