Klean Kanteen Kid Sippy 355ml, børstet stål

Designet til små hænder!

BPA-fri og miljøvenlig drikkeflaske i børstet rustfrit stål og en helt fantastisk kvalitet. Afgiver ikke smag til indholdet.

Klean Kanteen Kid Sippy kommer med støvlåg og hank, så flasken kan hægtes på en taske eller på klapvognen. En sikker måde at sørge for væskebalancen.

Både flasken og Sippy Cap tåler opvaskemaskine.

Flasken er kompatibel med alle Classic låg.

159,00 kr.
1 stk. på lager
Husk:
1-2 dages levering
Fragt 45,- (FRI FRAGT over 800,-)
30 dages returret
Kundeservice: 71 99 10 33
Information
Information

Klean Kanteen® Classic er lavet af højkvalitets-, fødevaregodkendt rustfrit stål, der er helt fri for BPA og andre giftstoffer. Fordi rustfrit stål i sig selv er sikkert, behøver man ikke at belægge indersiden af flasken med en plastik- eller epoxy-foring, som er en af ​​de væsentligste forskelle mellem en rustfri stålflaske fra Klean Kanteen® og aluminiumsflasker.

Fødevaregodkendt rustfrit stål anvendes bl.a. af bryggerier, til vinfremstilling og mange andre steder i fødevareindustrien. Det er det foretrukne materiale, fordi det ikke afgiver smag. Uanset hvor mange gange du genfylder den og ligegyldigt hvad du putter i den, vil din Klean Kanteen® Classic sørge for at dine drikkevarer bevarer deres smag. Alle kompatible låg er også BPA-fri.

Den store åbning giver dig mulighed for at fylde den med isterninger, og gør det let at rengøre din Klean Kanteen® Classic med en børste eller du kan putte den i opvaskemaskinen. De farvede flasker skal dog rengøres i hånden, for at bevare de flotte farver.