Klean Kanteen Kid Sport 355ml, børstet stål

Lille og let!

BPA-fri og miljøvenlig drikkeflaske i børstet rustfrit stål og en helt fantastisk kvalitet. Afgiver ikke smag til indholdet.

Hele låget er fri for BPA, holdbart og silikonetuden er blød for nye tænder. En sikker måde at sørge for væskebalancen.

Både flasken og Sport Cap tåler opvaskemaskine.

Flasken er kompatibel med alle Classic låg.

159,00 kr.
Varen er udsolgt. Kontakt os for at høre, hvornår den forventes på lager igen.
Husk:
1-2 dages levering
Fragt 45,- (FRI FRAGT over 800,-)
30 dages returret
Kundeservice: 71 99 10 33
Information
Information

Klean Kanteen® Classic er lavet af højkvalitets-, fødevaregodkendt rustfrit stål, der er helt fri for BPA og andre giftstoffer. Fordi rustfrit stål i sig selv er sikkert, behøver man ikke at belægge indersiden af flasken med en plastik- eller epoxy-foring, som er en af ​​de væsentligste forskelle mellem en rustfri stålflaske fra Klean Kanteen® og aluminiumsflasker.

Fødevaregodkendt rustfrit stål anvendes bl.a. af bryggerier, til vinfremstilling og mange andre steder i fødevareindustrien. Det er det foretrukne materiale, fordi det ikke afgiver smag. Uanset hvor mange gange du genfylder den og ligegyldigt hvad du putter i den, vil din Klean Kanteen® Classic sørge for at dine drikkevarer bevarer deres smag. Alle kompatible låg er også BPA-fri.

Den store åbning giver dig mulighed for at fylde den med isterninger, og gør det let at rengøre din Klean Kanteen® Classic med en børste eller du kan putte den i opvaskemaskinen. De farvede flasker skal dog rengøres i hånden, for at bevare de flotte farver.

Sport Cap 3.0 er ikke garanteret drypfri. Vil du have et 100% vandtæt låg kan Loop Cap tilkøbes.