Klean Kanteen Cup 470ml, 4pak

4 stk. BPA-fri og miljøvenlige drikkekrus i rustfrit stål. Indeholder 470 ml.

Kruset afgiver ikke smag til dine drikkevarer og er 100% genanvendeligt.

Der kan tilkøbes silikone-ringe med hank i 4 farver. Ringene medfølger ikke.

305,15 kr.
-15%
359,00 kr.
1 stk. på lager
Husk:
1-2 dages levering
Fragt 45,- (FRI FRAGT over 800,-)
30 dages returret
Kundeservice: 71 99 10 33
Information
Se også
Information

Klean Kanteen® tilbyder med det nye stålkrus endnu et alternativ til engangsservice. Klean Kanteen® Cup er lavet af fødevare-godkendt rustfrit stål. De er holdbare, genanvendelige, har mange anvendelsesmuligheder og kan vaskes i opvaskemaskinen. Klean Kanteen® Cup vil ikke splintre som glas eller revne som plastik. De vil ikke fylde op i hverken skraldespanden eller på renovationsanlægget som almindelige engangskrus.

 

Uanset om det er vand, iskaffe, juice, smoothies, mælk eller andre drikkevarer, er det et multi-anvendeligt krus til enhver lejlighed. Tag det med til dit næste grill-arrangement, til strandturen eller bare i din egen baghave. Brug dem til dit barns fødselsdagsfest, smid en stak i din picnickurv, hæng et på rygsækken, eller brug dem i dit køkken. Klean Kanteen® Cup er også perfekt til camping, sejlsport og korte eller længere ture i naturen.

 

Ved at bruge et stålkrus fra Klean Kanteen® er du med til at mindske affaldet fra plastik. Samtidig sender du et klart signal om miljøbevidsthed til omverdenen.